viernes, 27 de junio de 2008

La campanya del partit IU arriba fins a Andalusia


Alicatat de l'Alhambra de Granada


Aquestes dues notícies


informen de que la Campanya "Por una Ley Electoral justa y democrática", del partit polític Izquierda Unida, arriba fins a Andalusia.

Membres de la coalició local, IULV-CA, s'han mostrat il·lusionats per la creació d'una Subcomissió específica en el si de la Comissió Constitucional del Congrés. "És una oportunitat que no es pot perdre", van sentenciar.

Critiquen de la llei actual, entre d'altres coses, que després de més de vint anys de vigència la norma electoral està aconseguint laminar el pluralisme polític i enfortir el bipartidisme. Serà això el que pretenien els qui la van redactar?

Es van detallar els actes que conformaran la campanya, que es va qualificar de permanent: recollides de signatures de forma presencial y via Internet, plataformes ciutadanes de qualsevol ideologia política, debats, jornades de presentació de la proposta de reforma d'aquest partit, etc.

Per exemple, avui, 27 de Juny, es celebraran unes Jornades organitzades en col·laboració amb la Fundació "Europa de los ciudadanos", i posteriorment es realitzaran jornades similars en les distintes províncies i comarques d'Andalusia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

La posibilidad de dejar comentarios ha sido deshabilitada.

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.